Valentine's Day at La Micheline
February 14 is the feast of love.
For this occasion, the Micheline is thinking big!
That evening, chef Andrés Arocena will offer you a unique 5-course menu, at CHF 155.- with exceptional products.
You will surely be tempted by our food and wine pairing designed especially for this occasion, at 70.- CHF per pairing.
A thoughtful menu to enjoy this beautiful moment for two, or more!
MENU
Assortiment de tapas durant votre apéritif avec coupe de champagne de bienvenue
**
Noix de Saint-Jacques bretonnes / tarama et voile de betterave / caviar Osciètre Monarq
**
Œuf 63°C croustillant / petits pois et asperges vertes / truffes noires et jus à l’oporto
**
Bar de ligne à la plancha / piperrade au piment d’Espelette / panceta Ibérica de Bellota
**
Suprême de pintade de Bourogne farci aux morilles / truffe noire / millefeuille de céleri et garniture printanière
**
Cœur à la passion / mangue et noix de coco
**
Mignardises
And of course, what would Valentine's Day be without the little touches...
We will have everything planned so that you remember this beautiful evening!
❤️