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Valentine's Day at La Micheline

February 14 is the feast of love. 

For this occasion, the Micheline is thinking big!

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That evening, chef Andrés Arocena will offer you a unique 5-course menu, at CHF 155.- with exceptional products.

You will surely be tempted by our food and wine pairing designed especially for this occasion, at 70.- CHF per pairing.

A thoughtful menu to enjoy this beautiful moment for two, or more!

MENU

Assortiment de tapas durant votre apéritif avec coupe de champagne de bienvenue

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Noix de Saint-Jacques bretonnes / tarama et voile de betterave / caviar Osciètre Monarq

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Œuf 63°C croustillant / petits pois et asperges vertes / truffes noires et jus à l’oporto

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Bar de ligne à la plancha / piperrade au piment d’Espelette / panceta Ibérica de Bellota

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Suprême de pintade de Bourogne farci aux morilles / truffe noire / millefeuille de céleri et garniture printanière

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Cœur à la passion / mangue et noix de coco

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Mignardises

And of course, what would Valentine's Day be without the little touches...

We will have everything planned so that you remember this beautiful evening!

❤️

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